Inapoi sus
Orasul Vrbnik in insula Krk, Croatia
Regiunea Kvarner din Croatia
esti aici : Sejururi Croatia // Kvarner

Regiunea Kvarner din Croatia

 

Istoria regiunii Kvarner-ului incepe din preistorie. Primii locuitori au fost Liburnii. Un mare impact asupra acestei zone l-au avut grecii si romanii. Puternica influenta romana, poate fi observata in munumentele istorice si traditiile culturale. Croatii s-au stabilit in aceasta zona in secolul al VII-lea.

Regiunea Kvarner se afla langa Istria si este compuse din tarmuri, insule, si zone muntoase. Clima sa moderata combinata cu apa curata, plajele frumoase, numeroasele hoteluri, campingurile, apartamentele si camerele din casele particulare, restaurantele, numeroasele forme de divertisment si recreere, abundenta obiectivelor turistice si programele turistice, satisfac pe deplin si pe cei mai exigenti vizitatori. Numarul mare de golfuri retrase si varietatea de plaje, natura descoperita si cea nedescoperita, piatra, pietrisul, nisipul si nudul ... vor permite oricui sa gaseasca un loc in care sa se  relaxeze.

Regiunea Kvarner una dintre destinatiile preferate din Croatia, pentru a sustine conferinte, oferind conditii excelente pentru organizarea de conferinte si intalniri. Centrul cel mai faimos pentru turismul de congres este Opatija, o statiune turistica de elita, cu cea mai lunga traditie turistica din Croatia.

Rijeka este centrul acestei regiuni si locul unde se tine faimosul carnaval. Alte orase importante sunt Opatija, Crikvenica, Senj si Lovran. Cele mai mari insule sunt Lošinj, Cres, Rab, Pag si Krk - care este cea mai mare insula din Marea Adriatica.


Vezi harta regiunea Kvarner din Croatia in format mai mare.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte atractii turistice din Regiunea Kvarner din Croatia

 
 
 

Ne gasesti si pe