Inapoi sus
Telefonia mobila si internetul in Croatia
esti aici : Sejururi Croatia // Informatii utile // Comunicatiile in Croatia

Telefonia mobila si internetul in Croatia

 

Telefonul in Croatia

Cabinele telefonice functioneaza cu cartele telefonice, care se pot achizitiona de la oficiile postale, standurile de ziare si de la anumite magazine turistice. Exista de asemenea cabine de telefon in oficiile postale.

Telefonia mobila in Croatia

Exista acorduri de roaming cu cele mai multe dintre companiile internationale de telefonie mobila. Acoperirea este buna. Cartelele SIM locale sunt de asemenea disponibile, fiind adesea in pachete cu telefon si credit. Tarifele de roaming sunt un pic mai ridicate fata de alte tarife din tarile UE.

Internetul in Croatia

Cafenele de internet pot fi gasite in Zagreb si in alte orase principale. Ele sunt usor de gasit (incepeti prin a cauta la agentiile de turism), desi viteza de conectare poate varia. Internet cafeurile pot fi intalnite si in principalele statiuni din Croatia. Majoritate hotelurilor ofera servicii de internet.

Posta in Croatia

Timbrele se pot achizitiona de la oficiile postale si de standurile de ziare. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul oficiilor postale din Croatia la adresa www.posta.hr .

Orarul oficiilor postale:

  • Luni-Vineri 07:00-19:00
  • Sambata 07:00-13:00. 

Unele oficii postale din orasele mari,  pot fi deschise pana la ora 22:00.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte informatii utile despre Croatia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe